Blog o tom ako používať krém.

Chceli sme sa podeliť s Vami našimi skúsenosťami s použitím krémov série Dobrodeja. Prírodné krémy zo série Dobrodeja sú veľmi zaujímavé krémy a máju niekoľko výhod. Dajú sa používat ako denné aj nočné krémy, mnohé krémy z tejto série sa môžu nanášať na tvár aj pod make up.

Dnes sa pozrieme na to, ako vyzerá zvnútra krém na základe výťažkov z parohov.

Obal — klasický plastový obal s objemom 30 ml. Pod vrchnákom je viacvrstevná ochranná membrána. Na vrchnáku je farebná nálepka, podľa ktorej môžete zistiť o aký krém zo série Dobrodeja sa jedná. Napríklad pantový (s výťažkami z parohov) má červenú nálepku, cédrový zelenú a podobné. 

Konzistencia krému je veľmi špecifická. Podobá sa na mäkký vosk. Nový krém je značne hustý a je potrebné ho niečím vybrať, napríklad prstom. Na palcoch rúk sa krém začína rozpúšťať, podobá sa na hustý med.

Malé množstvo krému si vyberem prstom a potom ľahkými krúživými pohybmi nanášam krém na tvár a krk. Najprv sa krém lepí, ale postupne sa vstrebáva do pokožky. Pokožka zostáva mäkká a bez zbytočnej mastnoty. Krém nie je veľmi mastný, skôr sa podobá na med. Trvanlivosť krému je 1 rok, čo zodpovedá trvanlivosti prírodných zložiek.

Vôňa krému -  je ľahká prírodná, vonia ako produkt včelárstva  a tiež ihličia. Zápach nie je ťažky, rýchlo sa pominie.

Názor -  Krém celkom dobre obnovuje lipidový balans pokožky, tým sa dá vysvetliť pocit väčšej ochrany a pevnosti pokožky po použití krému. Používala som tento krém v lete večer pred spaním aj na jeseň. Ocenila som ho aj počas horúceho aj chladného počasia. Nič zlého sa s pokožkou nestalo, aj keď od krémov vždy očakávam nejaký podraz.

Fotka
Balenie: Krém sa nachádza v plastovom obale a má vrchnáčik s farebnou nálepkou. Pantovy2

Balenie: plastový obal, membrána a vrchnáčik s farebnou nálepkou.

Pantovy1

Konzistencia krému

Pantovy3

Krém zoškrabeme nechtom na konček prsta.

Pantovy4

Krémik sa začína roztápať a podobať sa na hustý med.

Pantovy5