Sibírčanka nadviazala spoluprácu s novým altajským výrobcom kozmetiky "Dve linii"

Vážení zákazníci,

s radosťou vám chceme oznámiť, že Sibírčanka koncom minulého roka začala aktívnu spoluprácu s novým altajským výrobcom prírodnej kozmetiky, spoločnosťou "Dve Linii". V priebehu troch mesiacov sme aktívne certifikovali novú produkciu od tohto výrobcu a očakávame, že prvá várka tejto kozmetiky čoskoro dorazí na Slovensko.

Altajská kozmetická spoločnost "Dve Linii" bola založená v roku 1999 vo výskumnom meste Bijsk. Spoločnosť začala svoju činnot z výroby len dvoch tovarov: prostriedku na odstránenie bradavíc a papilóm "Superčistotelo" a prostriedku na obnovu prirodzenej farby vlasov "Antisilverin". V súčasnosti spoločnosť Dve Linii výraba viac ako 100 druhov kozmetiky.

Spoločnosť Dve linii (https://dvelinii.com/) patrí do Altajského biofarmaceutického clusteru, ktorý bol vytvorený s cieľom podpory inovačnej výroby v biofarmaceutickom sektore. Do clusteru patrí 36 organizácii vrátane takých výrobcov ako Evalar a Altajvitamíny.

Už o niekoľko dní si na našom eshope budete mocť zakúpiť telové mliečko a krém na tvár s omladzujúcim účinkom zo série Silapant.

Prajeme Vám pekný deň,

Sibírčanka