Kamenné maslo

Kamenné maslo

Kamenné maslo poznali ešte v Starovekej Číne.

V čínskej mytológii sa kamenné maslo aj kvôli svojmu liečebnému a omladzujúcemu účinku považovalo za potravu nesmrteľných ľudí. Kamenné maslo sa v Starovekej Číne skladovalo v drahocenných nádobách a mohli ho prijímať ako stravu len členovia cisárskej rodiny. Ostatní smrteľníci, ktorí nepatrili do rodiny čínskeho cisára a ktorí sa osmelili vyskúšať tento drahocenný liek, boli vystavení trestu smrti.

V Rusku sa prvýkrát v histórii začína kamenné maslo používať v roku 1777. Práve v tomto období ruský cár Peter I. vydal príkaz organizácii ťažby kamenného masla v Sibíri a jeho dovozu do Petrohradu. V roku 1777 bol tiež vydaný príkaz o predaji tohto prírodného liečebného balzamu v štátnych lekárňach v Petrohrade.

Vedecké výskumy biochemického obsahu kamenného masla boli odštartované v Sovietskom zväze v 60-tych rokoch minulého storočia. A už od začiatku 70-tych rokov minulého storočia sa heomalín tak nazývali kamenné maslo sovietski vedci a taktiež preparáty na jeho základe začali používať v ruskej národnej a oficiálnej medicíne

V súčasnej dobe najväčšie náleziská kamenného masla sa nachádzajú v Sajánach, v horských oblastiach Altaja, Číny a Mongolska.

масло2

“Slzy Altajských hôr pre vaše zdravie“

Podľa starých legiend v hlbinách Altajských hôr nie sú ukryté len polodrahokamy. V ich útrobách sa ukrýva niečo, čo je cennejšie ako zlato. Látka, ktorú ľudia hľadali storočia a ktorá bola v staroveku dostupná len vládcom a imperátorom. Jedná sa o vzácne a liečivé biele kamenné maslo. Nachádza sa len v ťažko dostupných trhlinách skál, v jaskyniach, hromadách hornín. Získať ho je veľmi zložité. Iba starí znalci môžu pripraviť kamenné maslo a miesta jeho prípravy sa odovzdávajú iba dedením. Už od dávnych čias sa vedelo, že divá zver obľubuje olizovať kamenné maslo a vtáky ho tiež zobú. Je známe, že pri onkologických chorobách sa vyskytujú poruchy mikro-časticovej rovnováhy a kamenné maslo pomáha obnoviť rovnováhu mikročastíc v ľudskom organizme. Kamenné maslo taktiež normalizuje a stabilizuje zloženie krvi. Kamenné maslo je možné používať takmer pri všetkých chorobách, pretože pomáha zvyšovať ochranné funkcie organizmu. Prekvapuje svojím rýchlym a efektívnym účinkom, napríklad pri podráždení žalúdka.

кам_масло1

Posilňujúci komplex kamenné maslo napomáha obnoveniu siedmych životne dôležitých sústav organizmu: endokrinologického systému, tráviaceho systému, močovodného systému, srdcovocievneho systému, nervového systému, pohybovému systému a reprodukčného systému. Kamenné maslo pomáha v 7 oblastiach, lieči ochorenia, zabraňuje rozvoju sprievodných zmien v organizme, obnovuje a normalizuje funkčnosť orgánov, ktoré podliehajú zmenám v dôsledku ochorenia, obnovuje imunitu a zabraňuje rozvoju nádorových ochorení. Akákoľvek zmena organizmu, ktorá bola zapríčinená vírusovými, bakteriálnymi alebo zápalovými procesmi, môže byť eliminovaná prírodným prostriedkom kamenné maslo, ktorý zároveň obnoví normálne funkcie organizmu.

Podľa legendy, pred mnohými rokmi poľovník uvidel ťažko raneného sibírskeho marala ako oblizuje kameň, na ktorom bolo kamenné maslo, a za krátku dobu sa maral zodvihol a ušiel do lesa. V tomto kraji volajú kamenné maslo bielou kamennou nesmrteľnosťou.

масло

Kamenné maslo v prirodzenej forme.

Vedecké štúdie dokázali, že kamenné maslo obsahuje rekordných 49 mikročastíc, nevyhnutných pre život človeka. Najdôležitejšie z nich sú vápnik, sodík, kremík, železo, horčík, meď, fosfor a iné. Unikátne je však zloženie a vysoká koncentrácia aktívnych prvkov. Týmto sa vysvetľuje jeho efektívnosť a vplyv až do úrovne buniek. Keďže kamenné maslo má veľmi silný účinok na organizmus, prijímanie tohto preparátu konzultujte s lekárom.